Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

View Glue animatiefilms

 

Bij View Glue kan men animatiefilms laten maken. Deze handige klantvriendelijke video’s kunnen de conversie van het bedrijf aanzienlijk verhogen. Het wordt voor bezoekers snel duidelijk waar de website over gaat en wat er wordt aangeboden. Op die manier kan men sneller klanten werven en de aandacht trekken. Maak daarom handig gebruik van de diensten van View Glue.

Wanneer men een animatievideo wil laten maken zal men eerst een consult aangaan. Er zal worden besproken wat precies het doel is van je bedrijf en wat je wenst over te dragen naar de klant toe. Daarbij krijg je een voorstel op basis van ons inzicht en ervaring. Zo kan je een verantwoorde start maken bij View Glue met het ontwikkelen van jouw animatiefilm.

Script scrhijven en inspreken

Nadat het consult is geweest zal View Glue het script schrijven. Dat zal samen met jou gebeuren. We zullen dan snel een super effectieve verhaallijn opstellen. We kunnen zonodig aanpassingen maken en we doen alles in overleg. Zo zal alles worden besproken om er zeker van te zijn dat alles voldoet aan de wensen. Dan kan men een stemacteur uitkiezen bij View Glue. Deze zal het script inspreken met de gewenste toon en stemming. Op die wijze weet je dat de animatiefilm precies is zoals je het voor ogen hebt.

Beelden animeren

Nadat de stemmen zijn opgenomen kan View Glue beginnen met het opzetten van de storyboard. In een schets wordt je dan getoond hoe de animatiefilm als eindproduct er dan uit zal zien. De verhaallijn wordt in scenes weergegeven en de animatiestijl gekozen. Op dit moment kan View Glue nog wijzigingen doorvoeren indien dat gewenst is. Alleen indien je helemaal tevreden bent met de huidige schets zal men naar de daadwerkelijke productiefase overgaan. Daarin zal de animatiefilm tot stand worden gebracht door het geluids- en beeldmateriaal bij elkaar te voegen en de beelden te animeren. Zo kan View Glue een professionele animatievideo maken.