Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Genieten en geen been te hoeven strekken

Het is al heel wat om een ruime achtertuin of voortuin te hebben. Om daar ook nog eens je eigen zwembad in te hebben is al helemaal ideaal. Het kan natuurlijk niet voor iedereen realiteit zijn. Maar het is wel wat haalbaarder dan een zwembad binnenshuis of in de kelder. Huizen in de dure wijken van Londen worden vaak gerenoveerd om de waarde ervan te verhogen. Dit houd ook in dat er de grond in gebouwd wordt om een zwembad in de kelder te realiseren. Vaak is dat niet eens het enigste op die nieuwe verdieping.

 

Je zwembad binnenshuis bouwen is natuurlijk 1 manier om op onderhoud te hoeven besparen, maar als je geen olie sjeik bent dan zal de kans groot zijn dat dat zwembad gelokaliseerd is in de achtertuin. Daarnaast wil niemand in een binnenbad zwemmen als het dertig graden buiten is. Helaas zal je dan wel rekening moeten houden met veel onderhoud van het zwembad. Het onderhoud is helaas een grote klus. Een van die klussen is het water zuiver houden. Het is belangrijk bacteriën te doden door middel van chloor. Dit is een karwei dat niet gemakkelijk te vermijden is.

 

Door bij de bouw van het zwembad lamellen afdekking aan te leggen kan dat later veel tijd besparen op gebied van onderhoud. Ook als het zwembad al gebouwd is kunnen er nog steeds lamellen aangelegd worden. Wel is het dan een grotere klus of moet u genoegen nemen met een lamellen systeem dat voor een groot deel buiten het zwembad gestationeerd is.

 

Zwembadlamellen geven je veel voordeel. Het zwembad blijft schoon van invloeden van buiten af en het zwembad is veilig zolang het is afgedekt. De lamellen zijn niet lastig te bedienen. Met een lamellen systeem is een druk op de knop al genoeg om de lamellen te plaatsen.

http://www.lamellenafdekkingen.nl/