Big advertising balloons
Image default
Offers

Wat gebeurt er wanneer je vier keer zakt voor jouw rijexamen bij de rijschool Delft?

Wat gebeurt er wanneer je vier keer zakt voor jouw rijexamen bij de rijschool Delft?

Je weet wellicht wat er gebeurt wanneer jij zakt voor jouw rijexamen, dan moet je een herexamen doen. Maar het gaat er iets anders aan toe wanneer je al vier keer bent gezakt en al enorm veel rijlessen Delft hebt gehad, dat zullen we nu uitleggen.

Als je vier keer bent gezakt krijg je een ander soort examen wat ze het nader onderzoek rijvaardigheid noemen, dit is niet hetzelfde als het faalangstrijexamen, maar dit is ook een optie wanneer het zakken wordt veroorzaakt door faalangst.

Het nader onderzoek rijvaardigheid examen duurt 70 minuten in plaats van 55 minuten. Je hebt dus meer tijd, bovendien is er meer persoonlijk begeleiding tijdens dit examen zodat jij gemakkelijker ontspannen kunt rijden.

Wat is het nader onderzoek rijvaardigheid tussentijdse toets?

Net zoals er een speciaal rijexamen is wanneer je vier keer zakt na al jouw examens bij Rijschool Driver Company is er ook een tussentijdse toets die je dan kunt doen. Maar wat houdt dit dan in?

Net als het nader onderzoek rijvaardigheid examen duurt dit examen 70 minuten en heb je dus meer tijd tijdens het rijexamen, waarin de examinator jou op je gemak kan stellen bijvoorbeeld.

Tijdens deze tussentijdse toets kun je alvast wennen aan hoe het examen eraan toe zal gaan en kun je uiteraard ook jouw bijzondere verrichtingen uitvoeren en een vrijstelling behalen voor het rijexamen. Op die manier is het echte rijexamen ook een stuk minder spannend, wat erg fijn is wanneer je hier moeite mee hebt. Dus twijfel niet en meldt je aan in Delft.

 

 

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/