Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Speciale groene dozen bestellen via een website

Ik heb bij Dozenhal.nl speciale groene dozen besteld voor een goede prijs. Met groene dozen bedoel ik niet dat deze letterlijk groen zijn, maar dat deze dozen opnieuw worden gebruikt omdat ze nog goed genoeg zijn of gerecycled worden in iets nieuws. Mijn bedrijf waar ik voor werk heeft recyclen als prioriteit staan en dat vinden we daar ook belangrijk. We hadden op een gegeven moment dozen nodig, maar die wilde mijn baas natuurlijk groen hebben. Daarom had ik dit de taak om deze te zoeken via het internet.

Waar kon ik groene dozen bestellen?

Het was nog een flinke klus om echt recyclebare dozen te vinden voor een goede prijs. De meeste goedkope dozen zijn namelijk niet recyclebaar en daarom dus niet geschikt voor ons. Dus dit was nog een grote uitdaging. Ik ging eerst zoeken op het woord groene dozen. Maar daar kwam niet veel resultaat uit dus moest ik iets anders zoeken. Daarom besloot ik gewoon op zoek te gaan naar dozen online kopen, zodat ik bedrijven had waar ik me verder in kon verdiepen. Uiteindelijk had ik er een paar gevonden die mij goed leken en ook de groene dozen dienst hadden. De eerste was een bedrijf die groene dozen verkocht, maar deze waren voor een belachelijke prijs, dus dat was hem niet geworden. Daarna kwam ik bij Dozenhal terecht. De website zag er goed uit en zij hadden ook de recyclebare optie voor dozen.

Dozenhal is de plek hiervoor!

Ik keek bij de optie en deze waren meteen een stuk goedkoper en makkelijker te bestellen dan bij de ander. Daarom heb ik meteen bij hun een offerte aangevraagd voor deze dozen. Dit was geen enkel probleem voor dozenhal en ik zou ze de volgende dag al binnen hebben. Dat was ook het geval en we zijn er erg blij mee. Bovendien hebben we op een gegeven moment de dozen laten terugsturen naar Dozenhal, zodat zij deze weer kunnen hergebruiken.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende opties bij Dozenhal? Neem dan eens gerust een kijkje op de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl.