Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Snel een touringcar huren voor een uitje

Ik had met spoed een touringcar huren voor een uitje voor het goede doel. We gingen met allerlei gehandicapten mensen een dagje uit namens een bepaalde stichting. Er was eerst een bus geregeld speciaal voor ons. Alleen we kregen te horen dat deze schade had opgelopen en dat deze niet meer gebruikt kon worden. Hierdoor raakte we in paniek omdat we binnen een week een nieuw vervoersmiddel moesten vinden. In het begin leek dat een onmogelijke klus, maar niets is wat het lijkt.

Touringcarbedrijf

We hadden veel moeite met het zoeken naar bedrijven die een geschikte touringcar huren. We moesten natuurlijk rekening houden met dat er een speciale touringcar moest komen vanwege de gehandicapten. Dit was moeilijk, omdat vele bedrijven niet deze optie aanbod. Hierdoor moesten we zoeken naar speciale bedrijven, maar die hadden ook alles volgeboekt. We raakte een beetje van slag en wisten echt niet meer wat we konden doen om alles nog op tijd voor elkaar te krijgen. Totdat onze begeleider nog met een bedrijf kwam waar ze eerder mee hadden samenwerkt. Dit bedrijf was Noot personenvervoer en daar probeerde we contact mee te zoeken. Gelukkig hadden we snel contact en konden we onze situatie uitleggen en vragen of ze iets vrij hadden. Eindelijk kregen we het verlossende woord dat er iets vrij was die we konden huren. Echt onze redding!

Een super leuk uitje gehad!

We konden ook nog eens een extra chauffeur erbij boeken, die ons heen en weer zou brengen naar de activiteit. Echt een top service van Noot! Hierdoor hebben wij echt een topdag beleefd. De gehandicapten mensen hebben de tijd van hun leven gehad en ze hebben het er nog iedere dag over. Ik wil hiervoor Noot bedanken voor de topservice die ze hebben geleverd en dat we zo snel een wagen konden huren voor deze activiteit. We komen zeker vaker zaken doen bij jullie!

Bezoek de website

Meer weten over het bedrijf van Noot en de diensten die zij u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website van Noot via www.noot.nl voor meer informatie.