Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Registratie op een nieuwe manier

Er zijn veel organisaties die nog steeds gebruik maken van papieren registratieformulieren wanneer zij bezoekers ontvangen. Dit kan best onprofessioneel overkomen. Daarnaast kan het ook problemen geven met AVG-wetgeving. Je kan het eenvoudig oplossen met een digitaal bezoekersregistratiesysteem.

 

Digitale receptie

Met een digitale receptie is de privacy van de bezoekers altijd gewaarborgd en blijven contactpersonen afgeschermd. Door de bezoekersregistratie op een goede manier te organiseren weet het bedrijf altijd wie het pand bezoekt. Dit kan als veilig ervaren worden door bezoekers, maar ook medewerkers. Een digitale receptie is ook een waardevolle databron bij contactonderzoek. In deze coronatijd kan dit erg van pas komen om het virus te bestrijden. De goede organisatie helpt bij aan de veiligheid van gasten en medewerkers én het openhouden van uw locatie.

 

Privacy en ontlasting

Privacy hoort ook niet onderschat te worden. Dit is namelijk een verplichting. Zoals eerder beschreven kan je in de knel komen met AVG-wetgeving wanneer je je niet aan de regels houdt. Met deze digitale receptie software heb je een sluitende bezoekersregistratie volgens de Arbowet, HACCP, ISO 9001 en ISO 22000. Daarnaast ontlast een bezoekersregistratiesysteem de receptie en heeft u het bedrijf een actueel overzicht van aanwezige bezoekers en (BHV) medewerkers in het pand. Waarom zou je het ontvangen van bezoekers niet eenvoudiger maken door een digitale receptie in te zetten met digitale bezoekersregistratie? Bezoekers kunnen voortaan op een professionele manier ontvangen worden. Zij kunnen zich registreren zonder de inzet van personeel. Een van de mogelijkheden is dat bezoekers zich registreren, de contactpersoon zoeken en vervolgens direct contact opnemen met degene waarmee zij een afspraak hebben.

 

Een slimme koppeling met software

Een digitale receptie kan gemakkelijk communiceren met bedrijfssoftware. Hierdoor kunnen medewerkers en afspraken automatisch gesynchroniseerd worden. Data vanuit de bezoekersregistratie receptie kan omgezet worden naar een Customer Relationship Management. Daarnaast is er ook nog eens een koppeling met diensten zoals Single sign-on.

 

http://economy.nl