Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Nieuwste muziek uit de vijfde maand van het jaar

De maand mei is een bijzonder mooie maand. Het is niet alleen een mooie maand omdat de zomer bijna van start gaat. In de maand mei is er namelijk een hoop nieuwe muziek uitgebracht. Terwijl artiesten zoals J. Cole en CHOr een nieuw album uitbrachten, hebben artiesten zoals Kodak Black en Louisvos ook van zich laten horen. In deze blog wordt een gedeelte van de nieuwe muziek uit de maand mei beschreven.

 

Be Right Back

Drie jaar na haar debuut Lost & Found uit 2018 keert de Engelse zangeres Jorja Smith terug met het album Be Right Back. Het project omvat de eerder uitgebrachte “Addicted” en “Gone”, volgend op “Kiss Me in the Morning” van vorig jaar, “By Any Means” en de Popcaan-samenwerking “Come Over”. De Londense rapper Shaybo voegt zich bij Jorja Smith op het nummer ‘Bussdown’.  Het album is op en aantal plekken te horen, maar de snelste manier is radio luisteren via internet.

 

Haitian Boy Kodak

Nu de zomer snel nadert, hebben veel mensen in Nederland geprobeerd om hun zomerlichaam in orde te krijgen. Het feit dat de sportscholen dicht waren heeft het krijgen van een zomerlichaam wel moeilijker gemaakt. Eerlijk gezegd is de zomer een van de, zo niet de beste, tijd van het jaar om nieuwe muziek uit te brengen. Dit is zo omdat iedereen buiten is, er veel strandbezoeken zijn en de ramen open zijn. Kodak Black koos met deze gedachte de perfecte tijd om nieuwe muziek uit te brengen. Hoewel J. Cole op vrijdag de 14e ook een album dropte, zal er nog stees veel belangstelling zijn naar het nieuwe album van Kodak. De naam van het album is: Haitian Boy Kodak. Simpelweg vanwege wie hij is. Het album komt regelmatig voorbij op internet, dus online radio luisteren is een optie. Het album bevat acht nummers. Kodak Black wordt op Haitian Boy Kodak niet bijgestaan door andere artiesten, want er staan geen featurings op.

http://radio-luisteren.nl