Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

M&C Condor

 

De beste cilinder in zijn prijsklasse

Is er bij u ingebroken doormiddel van het kerntrekken of u heeft nieuwe deurcilinders nodig. kies dan direct voor M&C Condor zodat u zeker weet dat u niet teveel betaald en zeker bent van goede cilinders met SKG 3* keurmerk.

M&C is begin 2017 uitgekomen met een nieuwe serie Condor. Een cilinder om trots op te zijn. De cilinder blijft zeer goed betaalbaar en heeft alle beveiligingen die mogelijk zijn in zijn cilinder verwerkt.

M&C condor is leverbaar vanaf 40mm tot en met 200mm. Wij hebben tot en met 160mm op de website getoond. heeft u langere cilinders nodig kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle bestelling worden bij ons voor 23:59 uur de eerst volgende werkdag geleverd. Toch een verkeerde maat besteld? Geen probleem. Wij kunnen de cilinder zonder problemen aanpassen naar de juiste maat.

De Condor is beveiligd tegen het kerntrekken en is voorzien van het SKG 3* keurmerk. Ook heeft de Condor standaard een stalen brug en is de cilinder altijd voorzien van paniekfunctie (2 zijdig bedienbaar). U krijgt bij elke set deurcilinders van M&C Condor een certificaat bijgeleverd. Deze moet u goed bewaren mocht u in de toekomst deurcilinders en of sleutels bij willen laten maken. de cilinders passen in elke deur. Meet u een lengte vanaf het schroefgat van 30mm kiest u bij M&C voor 32mm. M&C condor heeft een iets langere cilinder door zijn stalen brug. Deze deurcilinders zijn dan ook direct zo sterk dat er niet eens deurbeslag op de deur hoeft te zitten.

de cilinders van M&C zijn geschikt voor alle deuren. De meeste deuren hebben een dikte van 40mm daarvoor kies je de maat 32/32 65mm. De cilinder wordt opgemeten van het midden van het schroefgat naar links en naar recht. De meest voorkomende maat is 30mm naar buiten en 30mm naar binnen en dan is de totale lengte 60mm. Bij M&C Condor selecteer je de 32mm/32mm 65mm de cilinder is iets langer maar zal altijd passen.

Kleuren

M&C condor is leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart. U kunt bij het selecteren van de M&C Cilinders ook direct de kleur kiezen. Zo kunt u verschillende kleuren cilinders bestellen die wij altijd direct gelijksluitend maken voor u.

 

https://mr-deurbeslag.nl/product-categorie/mc-cilinder-set/