Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Maak uw bedrijfsproces ook efficiënter.

De nieuwste technologieën, waar zien we ze tegenwoordig niet? Onze wereld heeft zich enorm ontwikkeld door de jaren heen. Er zijn grote uitvindingen geweest die onze wereld hebben veranderd. Kijk naar het licht, door de lamp kunnen wij nu in het donker licht krijgen. Of de radio, we kunnen door het omzetten van geluidsgolven muziek ‘transporteren’. Het is bijzonder om te zien hoe slim wij mensen kunnen zijn.

Er wordt ook de laatste jaren nog een hoop uitgevonden, dit is dan misschien niet het licht, maar het zijn wel grote uitvindingen. Uitvindingen zoals de elektrische auto en ga zo maar door.

Vele uitvindingen zijn bedoelt om ons leven makkelijker en leuker te maken. Zo zijn er ook veel die gebruikt worden om processen te versnellen. In fabrieken wordt er bijvoorbeeld bijna alleen nog gebruik gemaakt van robots. Deze werken enorm snel en zorgen voor een efficiënt productieproces.

Hiernaast bestaat er ook Coding and marking. Dit houdt in dat producten gecodeerd worden nadat ze geproduceerd zijn. Het product krijgt eigenlijk een soort paspoort waar informatie opgezet kan worden. Vanaf dat moment kan bijgehouden worden waar de producten zijn gemaakt, waar ze heen moeten en ga zo maar door. U kent deze codering vast wel van de supermarkt. Alle producten hebben daar een barcode. Door deze barcode te scannen weet u precies wat de prijs van het product is en of er nog kortingsacties van dit product lopen. Voor deze bedrijven is het super makkelijk om te zien welke producten er al verkocht zijn en hoeveel er nog op voorraad zijn.

Daarnaast worden codes ook gebruikt in de marketing. U kent vast de QR-code wel? Dit is ook een soort codering, deze codes kunt u scannen met uw telefoon. Vaak gebruiken bedrijven deze codes bij een bepaalde actie. Voor meer informatie over codering kunt u kijken op www.kba-metronic.com .

http://www.kba-metronic.com/nl