Big advertising balloons
Image default
Travel

Luxe camping in Oostenrijk

Dat Oostenrijk een prachtig vakantieland is, zal geen nieuws voor je zijn. In de wintermaanden is Oostenrijk voor veel wintersport-minnende Nederlanders een favoriete bestemming. Maar ook in de zomermaanden biedt Oostenrijk meer dan genoeg vertier.

Trek er lekker op uit en ontdek de prachtige natuur van Oostenrijk. Spring op de fiets voor een uitdagende fietstocht, of trek je beste wandelschoenen uit voor een heerlijke wandeling door de Alpen. Of trek een paar dagen uit voor een bezoek aan steden als Wenen of Salzburg.

Oostenrijk als kampeerland

Bij kamperen denken mensen vaak eerst aan Frankrijk, maar ook in Oostenrijk kun je als kampeerder echt wel een mooi plekje vinden. Niet op zo’n suffe camping waar eindeloze velden volgeplempt zijn met caravans en tenten, maar op een camping die perfect past bij wat jij zoekt.

Wil je een kleinschalige camping in Oostenrijk waar je even lekker tot rust komt of moet het eco-friendly zijn? Of ga je met het hele gezin en is het belangrijk dat je camping in Oostenrijk een kidsclub heeft?

Verblijf je het liefste in een ruime safarilodge, in een woodlodge of zelfs in een boomhut? Wat je ook verzint, de camping in Oostenrijk maakt het mogelijk. En weet je wat nou zo leuk is? Je verblijf is kant-en-klaar voor je ingericht, dus je hoeft niet eens zelf je kamp op te slaan. Je vakantie begint al zodra je van huis vertrekt, onderweg naar Oostenrijk.

Het enige wat je hoeft te doen voordat je vertrekt is je verblijf boeken op de camping in Oostenrijk. Maar dat is een fluitje van een cent, want via glampings.nl regel je jullie camping vakantie in Oostenrijk in een paar muisklikken. Dat is wel zo relaxt!