Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kunststof spuitgieten doet u met HSV TMP

Heeft u hulp nodig bij het kunststof spuitgieten? Wij van HSV TMP willen u graag helpen met onze deskundigheid in het spuitgieten. Op zoek naar het laten ontwerpen van vormdelen of het laten spuitgieten van kunststofdelen? Het kan allemaal bij HSV TMP. Ook kunnen wij u verder helpen bij het produceren van andere kunststofdelen of behuizingen. Meer weten? Op onze site leest u meer over ons bedrijf, onze expertise, maar ook over spuitgieten zelf.

Duurzaam spuitgieten van kunststof producten

Wilt u meer weten over wat kunststof spuitgieten nou eigenlijk inhoudt en waar wij van HSV TMP precies in zijn gespecialiseerd? Spuitgieten is het proces waarbij vormdelen en kunststofproducten worden geproduceerd. De kunststofproducten worden gesmolten en hierna bij het spuitgieten ingespoten onder hoge druk. Dit noemen wij het ontwikkelingsproces en gebeurt in onze fabrieken in Leeuwarden of Ede. De kunststof is hiermee een vloeistof geworden en kan dus mooi vormen naar de matrijs en zelfs in erg kleine holtes vormen. Vervolgens wordt de kunststof gestold en verandert het in een hard kunststof. Tijdens dit proces kan de klant altijd contact opnemen met extra wensen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wat wij ook erg belangrijk vinden is het milieu en hierom streven wij ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij zo min mogelijk uitstoten. Als u hier meer over wilt weten kunt u terecht op onze site.

Wat kost spuitgieten?

Het leuke van spuitgieten is dat u het zo duur kunt maken als u maar wilt. Maar u kunt het ook zo goedkoop maken als u wilt. De kosten van het spuitgieten hangen namelijk erg af van de specifieke wensen. Denk hierbij aan de gewenste grootte van het uiteindelijke kunststofproduct, de afmetingen van de matrijs en in wat voor aantallen het product geproduceerd moet worden. Op onze website vindt u een kostenoverzicht om dit allemaal wat minder ingewikkeld te maken. Hier krijgt u een duidelijker beeld van hoeveel het spuitgieten voor u zou gaan kosten. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bij ons terecht, zowel via de telefoon als via de mail.