Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kamerscherm.nl | Beursstands

Beursstand van Kamerscherm.nl 

Als u een kwalitatief goede beursstand nodig heeft kunt u terecht bij Kamerscherm.nl. U kunt uw eigen afbeelding bedrukken in full-color. De beursstands zijn gemaakt van een goede materialen zodat ze jarenlang meegaan. De beursstands zijn bovendien leverbaar op wielen. 

 

Full-color beursstand 

De beursstands van Kamerscherm.nl worden bedrukt in full-color. Hierdoor zult u veel aandacht trekken op beurzen met uw beursstand. Het bedrukken is mogelijk met iedere afbeelding. Bovendien heeft Kamerscherm.nl beschikking over elke kleur en kan het in combinatie met de nieuwste printtechnieken ervoor zorgen dat uw logo of afbeelding het beste tot zijn recht komt. U heeft bovendien de keuze tussen enkelzijdig en dubbelzijdig printen. Erg veel voordelen als u kiest voor een beursstand van Kamerscherm.nl 

 

Kwalitatief goede beursstands 

De beursstands van Kamerscherm.nl zijn gemaakt van goede materialen zodat ze jarenlang meegaan.  De beursstands zijn gemaakt van een aluminium frame met koppelingen van staal. In combinatie met een full-color bedrukking op het doek zal dit zorgen voor een professionele en stoere uitstraling. Het doek is gemaakt van PVC bisonyl. Dit wordt ook gebruikt door vrachtwagens en zijn van erg goede kwaliteit en bovendien brandwerend. 

 

Beursstand op wielen 

De beursstands zijn leverbaar op wielen. Hierdoor zijn de beursstands niet alleen makkelijk te dragen maar ook makkelijk te vervoeren. Erg handig als u van plan bent om meerdere beurzen te bezoek in het jaar. De wielen van de beursstands van Kamerscherm.nl hebben bovendien een rem. 

  

Voor een full-color beursstand kunt u terecht bij Kamerscherm.nl. U krijgt een kwalitatief goede beursstand die ook leverbaar is op wielen.  Neem contact op met Kamerscherm.nl om te kijken wat de mogelijkeden zijn 

https://www.kamerscherm.nl/beursstand