Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Jouw logo op een bonbon

Conclusie: bestel heerlijke bonbons met jouw logo erop gedrukt als heerlijk en effectief communicatiemiddel, marketinguiting óf gewoon als geschenkje. Logobonbons zijn een ideale keuze om intern in het bedrijf of extern klanten en partners te verrassen met een heerlijk zoet hapje. Voor verschillende situaties of doelgroepen is dit een goed idee. Wat dacht je van een klant waar je al jarenlang werk voor verricht, of een partner waar je al verschillende projecten succesvol mee hebt afgerond? Je kunt het ook doen om een goede indruk achter te laten bij nieuwe klanten of werknemers. Of verwen je eigen bestaande werknemers eens met een heerlijke bonbon met het logo van hun eigen werkgever erop. Heerlijk!

Bonbons met logo als relatiegeschenk

Bonbons die met een heerlijk eetbaar bedrijfslogo vormen het ideale relatiegeschenk voor elk type bedrijf. Echt bijna iedereen is gek op chocolade, dat kunnen we niet ontkennen. Dus nu kan je de marketing van jouw bedrijf combineren met een zoet geschenk. De bonbons zien er niet alleen erg leuk uit, maar maken de ontvanger ook nog eens erg gelukkig én bewust van jouw bedrijf! Deze factoren bij elkaar maken het wel duidelijk dat bonbons met logo altijd een goed idee zijn. Bestel de persoonlijke bonbons als cadeau wanneer je wat te vieren hebt, zoals een jubileum, een mijlpaal of een goed en succesvol project met de klant. Het is daarnaast ook een goed idee voor feestdagen als Valentijnsdag, Pasen of Kerst of als bedankje aan het eind van het jaar. 

Logobonbons boven andere geschenken

Hierboven zijn alle situaties en momenten beschreven waarbij je een logobonbon kunt bestellen en uitdelen. Maar waarom bonbons met een logo boven andere relatiegeschenken? Kortom is het gweoon een heel uniek en persoonlijk cadeau. Het is jouw bedrijf en jouw logo, waardoor niemand anders dit cadeau zal hebben. Hiernaast maak je de mens nou eenmaal blij met chocola. Zorg er dan wel voor dat het goede chocola is, want er zit echt wel verschil tussen soorten bonbons. Andere geschenken als mokken, pennen en muismatten zullen al gauw in de kast belanden, maar jouw heerlijke bonbons met logo zullen de ontvanger altijd bijblijven. Liefde gaat immers door de maag, ook de liefde voor jouw bedrijf!