Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Je bedrijf beschermen tegen inbraken

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor: inbraak in bedrijven. Vroeger werd er vaker gehoord over inbraak in huizen, maar criminelen hebben eindelijk door dat ze veel meer waarde kunnen halen uit bedrijven. Als je zo’n bedrijf hebt, is dit natuurlijk slecht nieuws voor je. Niet alleen moet je meer oppassen voor inbraak, je moet ook nog eens geld spenderen aan beveiliggingsystemen. Better safe than sorry, wordt er vaak gezegd. Maar hoe moet je nou je bedrijf beter beschermen? Hier zijn vijf tips die je kan volgen.

Camerainstallatie

Dit spreekt natuurlijk best wel voor zich. Camera beveiliging schrikt niet alleen dieven af, maar zorgt er ook voor dat als er wordt ingebroken, je het gezicht van de inbreker op camera hebt. Ook is dit goed bewijs voor de politie, waardoor de kans dat de dader wordt opgepakt, veel groter is. 

Codes op de deuren

Als je echt een kantoor hebt, of een winkel waarbij je een deur op slot moet doen, is het handig om en een normale origineel slot er op te zetten, en ook nog eens een elektronisch slot. Alleen een elektronisch slot is onhandig, de technologie van tegenwoordig zorgt er voor dat dieven snel kunnen hacken. Met een origineel slot erbij, is dit toch wat meer werk, wat de kans dat de dieven opgemerkt worden groter is. Dit risico willen veel criminelen vaak niet nemen, waardoor ze liever ergens anders inbreken.

Goede inrichting

Zorg dat als je je bedrijf verlaat, dat er geen papieren rondhangen, maar dat deze of in een kluis worden gezet, of in een la ergens achter in. Zorg er voor dat alles wat belangrijk is van je bureau wordt afgehaald. Nog een tip is om een kluis aan te schaffen, en daar juist spullen in te doen die alles waardeloos worden gezien. Zo zorg je er voor dat de dief zijn tijd verspilt met het kraken van de kluis.

 

 

 

 

 

 

http://groenewegendelft.nl