Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hoe wordt een nieuwe website gemaakt in Den Bosch?

 

Bent u op zoek naar een webdesignbureau te Den Bosch? SAM Design heeft jarenlange ervaring met het maken van moderne responsieve websites. Door de manier van websites bouwen kan u ook makkelijk zelf aanpassingen toevoegen. Hier onder vertellen we kort hoe het de procedure voor het aanmaken van een nieuwe website in elkaar zit.

 

Kennismakingsgesprek

De eerste stap voor het aanmaken van een nieuwe website is om een kennismakingsgesprek te hebben tussen de designer en de klant. Daarin kan de klant precies aangeven waar hij/zij naar op zoek is bij de nieuwe website. Wil de klant bijvoorbeeld een webshop of moet de nieuwe website een bepaalde huisstijl hebben? Een andere mogelijkheid is dat de website een chatfunctie moet hebben. De klant kan al deze wensen aangeven en de webdesigner stelt dan een offerte op.

 

Conceptversie

Wanneer de klant akkoord gaat met de offerte gaat de webdesigner aan de slag met het aanmaken van conceptversies. Een conceptversie kan je zien als een soort voorbeeld voor hoe de pagina’s er uit komen te zien. Voor elk soort pagina op de te maken website wordt een conceptversie aangemaakt en dan kan de klant eventuele opmerkingen geven over de conceptversie. De webdesigner kan deze opmerkingen dan verwerken en de conceptversies kunnen wat heen en weer worden gestuurd tot iedereen er tevreden mee is.

 

De rest van de site aanmaken

Na het goedkeuren van de conceptversies kan de webdesigner doorgaan met het aanmaken en invullen van de gehele website. Voor het invullen van de website is allerlei inhoud nodig, met name tekst en afbeeldingen. Deze kan de klant zelf aanleveren maar in overleg kan dit ook gedaan worden door een marketeer bij het webdesign bureau. Wanneer de website is ingevuld kan u gaan genieten van uw nieuwe online imago!