Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het zelf samenstellen van een computer

Wellicht herken je het volgende wel. Je hebt alle soorten laptops met elkaar vergelijken, maar tevreden ben je nog niet. Verre van zelfs. De laptops verschillen van elkaar. Op een bepaald aspect is de laptop die je wel ziet zitten gewoon veel slechter dan andere laptops. Er ontbreekt dus nog iets. Door het samenstellen van een custom laptop is dit probleem verleden tijd.

 

Het stappenplan

Een laptop kun je samenstellen voor gaming, thuisgebruik en zakelijk gebruik. De montage van de barebone (primaire) laptop is als volgt. Als eerste stap kies je een barebone. Om de juiste barebone case te vinden kun je de filteropties aan de linkerkant gebruiken of verder naar beneden scrollen om tussen de verschillende varianten te kiezen. Dan kies je voor een 14 inch, 15 inch of 17 inch laptop. Nadat je het formaat hebt geselecteerd, kiest je de componenten en software geheel naar jouw eigen wensen. Voorbeelden van componenten waaruit je kunt kiezen zijn: besturingssystemen, accessoires, werkgeheugen, bluetooth en processors.

 

Besluit over het besturingssysteem

Een bepaalde laptop winkel heeft een uitstekende service. Het aanbod is erg flexibel. Terwijl het mogelijk is om een ​​laptop zonder Windows te krijgen, kan je ook het besturingssysteem zelf installeren mocht je dat willen. In het geval van een Linux-computer is dit de plek om naartoe te gaan. Linux-laptops worden geleverd met verschillende distributies. Voorbeelden zijn: Kubuntu, Ubuntu, Kubuntu, Elementary OS en Linux Mint. Het is zelfs ook mogelijk om Linux en Windows te combineren. Dual boot kan eenvoudig en probleemloos worden opgezet. Dit is voor dit bedrijf geen probleem. De consument laat het aan het bedrijf weten en samen zoeken ze naar een oplossing! Het bedrijf biedt echter meer dan de vermelde producten. Ook voor een minicomputer kun je hier terecht. Tel daar drie jaar garantie bij op in plaats van de twee jaar garantie van de meeste laptopfabrikanten. Dankzij individuele kwaliteitstesten kan de klant bij elke bestelling zeker zijn van de goede werking van het systeem!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/