Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het internet marketing bureau in Zevenaar

Al vele MKB bedrijven in Zevenaar en omgeving zijn u voorgegaan. Al deze ambitieuze bedrijven besteden hun online marketing namelijk uit! Dit doen ze bij het online marketing bureau Zevenaar: SMIDIT. Zo kunt u als bedrijf uit Zevenaar profiteren van online groei door meer dan 5 jaar ervaring!

Online groei voor uw bedrijf vindt plaats op verschillende manieren. Ten eerste kunt u hoger te komen in de organische rangschikking van Google. Deze methode wordt ookwel Zoekmachine optimalisatie genoemd. Dit is Engels voor ‘Search Engine Optimization’. Hier komt de naam SEO vandaan. SEO is een lange termijn strategie waarmee klanten naar u komen. Dagelijks zijn er honderden mensen die naar uw service zoeken in de regio Zevenaar. Het is echter de wetenschap nog om uw website zo relevant mogelijk in Google’s ogen te laten verschijnen voor de zoekopdracht. Dit doen wij als online marketing bureau zevenaar voor u! Als bedrijf uit Zevenaar kunt u de online marketing gewoon bij SMIDIT uitbesteden. Wij zorgen dat uw website wordt voorgeschoteld bij al deze potentiële klanten. Het voordeel hiervan is dat u zult merken dat klanten u opbellen, in plaats van dat u de klanten op moet bellen!

SEO is vooral voor de lange termijn. Dit doen wij door bepaalde zoekwoorden op de juiste manier in te zetten met content marketing. Content marketing is het schrijven van aantrekkelijke teksten op uw website. Deze bevatten zowel de zoekwoorden die uw potentiële klanten intypen, maar vertellen ook op een oprechte manier waar uw business voor staat. Zo zorgen we niet alleen voor meer bezoekers, maar voor betalende bezoekers! Wij willen namelijk dat uw bedrijf groeit, alleen dan kunnen we blij zijn met het resultaat.

Deze groei is gemakkelijkbij te houden met alle data die we onderhand verzamelen. Bezoekersaantallen is één ding.De volgende stap is: wat doen de bezoekers op uw website? Verlaten ze de website, dan gaat het bouncepercentage omhoog. Zijn ze betrokken met de teksten/content op uw website, dan zien we dat terug in de gemiddelde tijd op uw website en hoeveel pagina’s ze gemiddeld bezoeken. Dit zijn allemaal signalen dat bezoekers ‘tevreden’ zijn met uw website. Deze factoren zullen wij uiteraard beïnvloeden om uw website zo goed mogelijk te laten scoren! Google let namelijk ook op deze factoren bij het beoordelen van relevantie. Zo is marketing niet alleen meer bezoekers, maar kijken wij over het algemeen hoe u écht online kunt groeien.

Zo worden wij het online marketing bureau van de Zevenaar, SMIDIT! De online marketing expert.

http://www.smid-it.nl/online-marketing-zevenaar/