Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het effect van make-up

Iedere dame heeft er wel wat van in zijn of haar toilettas/make-up tas/ handtas. Het gaat hier om lippenstift, labello en lipgloss. Is het niet voor de verzorging van de lippen dan is het wel om ze mooier te maken met een toffe kleur of een subtile verleiding. Mooie volle lippen met een sprankelende kleur die extra hard glimt of super gematteerd is. Welke dame droomt er nou niet over om de mooie volle lippen van Angelina Jolie of Scarlett Johansson, maar helaas niet voor iedereen werkelijkheid. Er zijn van allerlei trucjes om je lippen voller (of roder van zich zelf) te laten lijken.

Deze tricks kan je heel gemakkelijk zelf uitvoeren thuis. Wanneer je bijvoorbeeld je mooie felle rode lipstick op doet zou het waarschijnlijk mooier zijn wanneer je lippen wat voller waren. Wat je kan doen is (met een lipliner het liefste) een extra randje rondom je lippen maken. Doe dit wel subtiel en evenredig aan je eigen lippen en aan beide kanten van de lip. Als je dat niet doet zal dit er apart uit zien en lijkt het of je per ongeluk “buiten de lijntjes” hebt gekleurd.

Een ander trucje kan je heel gemakkelijk zelf doen tijdens het tandenpoetsen. Wanneer je klaar bent met poetsen ga je lichtelijk met je tandenborstel over je lippen heen. Op deze manier bevorder je de doorbloeding in je lippen en verwijder je alle overige velletjes. Doordat de doorbloeding wordt bevorderd door het lichtelijk schuren van de lippen krijgen zij de mooie natuurlijke rode kleur waardoor de lippen groter lijken.

Het is helaas genetisch bepaald welke lippen je hebt, smal, dik, dun of breed. Helaas komen er niet alleen rimpels bij het ouder worden, maar de lippen worden ook dunner. Dit kan je vergelijken met het krijgen van rimpels. Bij het krijgen van rimpels is het zo dat er volume onder de huid verdwijnt waardoor de huid inzakt, dit kan je tijdelijk verhelpen doormiddel van een liquid facelift. Dit zelfde gebeurt een beetje met de lippen. Er treed volume verlies op waardoor de dunner en optisch breder worden.

Het volume verlies in de lippen kan soms een vervelende uitstraling geven, vooral bij vrouwen. Wat je kan doen is nog steeds de truckjes uitvoeren die hier boven staan. Maar je kan er ook voor kiezen om lippen opvullen met hyaluronzuur.

 

http://www.faceland.nl