Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Haarklemmen

Haarklemmen zijn het perfecte middel om je haar stevig vast te zetten zonder een elastiekje te hoeven gebruiken. Er zijn verschillende soorten en kleuren haarklemmen. Zo zijn er zelfs diamanten soorten en haarklemmen met verschillende patronen. Niet iedere haarklem is geschikt voor elk haartype, je zult dus eerst goed moeten nagaan wat voor type haarklem je nodig hebt.

 

Soort haarklem voor verschillend haar

Haarklemmen met meerdere tanden zijn beter voor fijner haar. Kleine haarklemmen zijn perfect om kleine stukjes haar van elkaar te scheiden, dit wordt veelal gebruikt om een meer casual look te geven. Het lijkt dan logisch dat bredere haarklemmen voor dikker haar zijn. Maak hier een goede keuze in anders zal de haarklem minder goed of zelfs helemaal niet goed zitten in jouw haar.

Stay-in-Hair haarklem

Er bestaat een collectie genaamd ‘Stay-in-Hair’. Deze collectie heeft een speciaal soort haarklem. Ze gebruiken namelijk rubber om op die manier meer grip te hebben. Op deze manier ben je er dus van verzekerd dat de klem goed in je haar blijft zitten en je het dus ook in kunt hebben tijdens het sporten of andere activiteiten waarbij je veel in beweging bent.

 

Bananenklem

Bananenklemmen zien eruit als bananen zoals de naam al doet vermoeden. Bananenklemmen zijn groter dan normale haarklemmen en ze zijn hierdoor de perfecte haarklem voor grote staarten. Bananenklemmen zijn ook verkrijgbaar bij het hiervoor genoemde merk ‘ Stay-in-Hair’. Deze beschikken dan dus over rubber zodat ze beter blijven zitten. Van andere merken hebben ze geen rubber. Bananenklemmen zijn niet alleen in de kleur zwart verkrijgbaar, maar ze zijn er in vele andere kleuren te krijgen. Er zal dan altijd één tussen zitten die goed bij je past.

Kleine haarklemmen

Kleine haarklemmen zijn een alternatief voor spelden. Ze zijn er in verschillende kleuren beschikbaar en zijn zeer goedkoop in de aanschaf.

Haarklem als sieraad

Dat er verschillende haarklemmen beschikbaar zijn is duidelijk, maar zijn er ook haarklemmen op de markt die juist bedoeld zijn als sieraad? Ja, deze zijn er uiteraard ook. Ook bij haarklemmen die als sieraard bedoeld zijn, zijn er verschillende soorten. Zo kun je haarklemmen kopen die goud of zilverkleurig zijn. Maar er zijn ook haarklemmen beschikbaar die een bepaalde vorm hebben. Zo bestaan er onder andere de volgende vormen:

 

  • Haarklemmen met bloem
  • Zeester
  • Parel of zirkonia

 

Dit soort haarklemmen hebben dus niet alleen de functionele functie, maar zijn ook meteen een sieraad.

 

Hoe duur zijn haarklemmen?

Haarklemmen zijn gemakkelijk onder de 5 euro te verkrijgen. Ze worden pas duur als je een soort koopt die bedoelt is om als sieraad te dragen. Op dit gebied zijn er de meest uiteenlopende prijzen, je kunt namelijk kiezen voor echt goud en zilver. Maar op het gebied van haarklemmen zijn deze niet veelvuldig verkrijgbaar. Je zult veelal nep goud en zirkonia stenen zien in plaats van echte diamanten. Dat neemt niet weg dat ze er niet mooi uitzien. Met het blote oog zie je het verschil amper en je kunt dus zeer mooie haarklemmen goedkoop online kopen.

https://www.ikbensieraden.nl/haar-sieraden-kopen/haarklem/