Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een uitgebreide voorraad schroeven

Een uitgebreide voorraad schroeven zijn een essentieel onderdeel van de kluskit van een doe-het-zelver. Of u nu graag overal in het huis dingen repareert, Ikea kasten in elkaar zet of in uw vrije tijd meubels maakt, zonder een schroef komt u nergens. Juist deze corona-tijden is het extra aantrekkelijk om in en om het huis aan de slag te gaan. Dus is het belangrijk om veel schroeven te hebben. Echter, de ene schroef is de andere weer niet, je hebt er enorm veel. Om er maar een paar te noemen: houtschroeven en gipsplaatschroeven. Allemaal hebben ze een andere functie. In dit artikel behandel ik deze schroeven stuk voor stuk. Het leuke aan een grote collectie, is dat je ze goed kan sorteren.

Als eerste de houtschroeven, de naam zegt het natuurlijk al, ze zijn voor in hout. Ze zijn perfect om 2 houten elementen aan elkaar te bevestigen. Bijvoorbeeld een stoel, een plankje of een tafel. Kwaliteit is hierbij erg belangrijk. Het is een grote nachtmerrie als de schroeven gaan roesten en uw hele bouwwerk uit elkaar valt. Om dat te voorkomen, kunt u het beste de woodies houtschroeven gebruiken. Deze zijn verzinkt en van gehard staal, super stevig dus.

Gipsplaatschroeven zijn perfect voor het bevestigen van schroeven in gipsplaten. Dit soort schroeven zijn over het algemeen een stuk duurden dan houtschroeven. U kunt kiezen uit schroeven met een grove of een fijne draad. Als u een gipsplaat op metaal wil monteren, dan kunt u het beste een fijne draad nemen. Maar als u een gipsplaat op hout wil monteren, dan is een grove draad de beste keuze. Ook voor gipsplaatschroeven geldt dat de kwaliteit degelijk moet zijn. De gipsplaatschroeven van Grabber zijn van hoge kwaliteit.  Ze zijn gemaakt van staal en hebben een gefosfateerd oppervlak, hierdoor zijn ze dus onbreekbaar en bestand tegen weer en wind.

https://www.bnvtools.nl/