Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een eiken vloer

Een echte goede vloer is uiteraard de eiken vloer, maar waar kunt u het beste terecht om er een te krijgen? Bij Bax houthandel natuurlijk! Wij staan ook wel bekend als dé houten vloeren specialist, en met goede reden. We hebben in onze omgeving waarschijnlijk wel zestig procent van alle houten vloeren mogen leggen in woningen, zakelijke gebouwen en nog veel meer plekken. Een goede reden om voor ons te kiezen is uiteraard dat we al ons hout in de eigen fabriek produceren. Het voordeel hiervan is dat we dus niet afhankelijk zijn van de marges die de tussenhandel met zich meebrengt. Een ander voordeel is het feit dat we gedurende het hele proces erop kunnen letten dat de kwaliteit van het hout uitstekend is.

De klassieke eiken vloer

De klassieke eiken vloer is er eentje waar veel mensen van dromen om het in huis te nemen. Met goede reden, het is een robuuste vloer die niet alleen heel lang meegaat, maar ook een goede warme sfeer mee het huis in brengt. De meeste houten vloeren doen dit al, maar de eiken vloer is hier misschien nog wel het beste in. Wanneer u interesse heeft, kunt u een kijkje nemen in ons assortiment, daar hebben we heel veel voorbeelden van de toegepaste eiken vloer. Hoewel eikenhout een soort hout is, zijn er wel heel veel variaties mogelijk in de uitvoering. Daarom kunt u voor alle mogelijkheden het beste een kijkje nemen op onze website, dan kunt u op deze manier een weloverwogen beslissing nemen.

Kies voor kwaliteit

Wanneer u voor kwaliteit gaat, kiest u uiteraard voor Baxhouthandel. Niet alleen zijn onze prijzen een stuk lager dan die van onze concurrenten, maar we produceren ook nog eens kwalitatief ontzettend goede vloeren. Onze klanten kunnen het beamen, een aantal van onze vloeren zijn 10 jaar geleden geproduceerd, en die zien er nog steeds spiksplinternieuw uit! Bax houthandel weigert ook met houten latjes te werken, dat is een techniek die vaak wordt toegepast om houten vloeren wat goedkoper te maken dan ze normaal zijn. Daar zijn we principieel tegen, bij ons krijgt u kwaliteit!