Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Dingen die we niet genoeg waarderen

Je zit nu waarschijnlijk in een huis met een dak, met schoon drinkwater naast je en een deken om je heen, terwijl je oortjes in hebt en binnen een seconde naar je favoriete muziek luistert en wegdroomt over het mooie leven die je hebt. Vaak staan we hier niet genoeg bij stil. Jij waarschijnlijk ook niet. Natuurlijk hebben we het goed, maar we genieten niet genoeg van de dingen die we wel hebben tegenover andere mensen, die soms moeten vechten voor hun eten en in de regen moeten slapen. Hieronder vind je dingen die jij niet genoeg waardeert in het leven, terwijl je het misschien elke dag doet. 

Je tanden kunnen poetsen. Dat je je tanden kunt poetsen met een schone tandenborstel, goede tandenborstel en schoon drinkwater, is best wel een luxe waar we van moeten genieten. Het is nooit leuk om in de avond te tandenpoetsen, maar zo heb je wel schone tanden. 

Kunnen douchen. De luxe douche die in je badkamer staat met het warme water is iets wat we ook niet genoeg waarderen. Elk moment kan je de douche in stappen en genieten van warm of koud water en een lekkere douchegel die je lekker laat ruiken. 

De zorg. In Nederland denken we niet genoeg na over hoeveel geluk we eigenlijk hebben. Je hebt genoeg faciliteiten voor ouderen bijvoorbeeld, en genoeg hulpmiddelen voor ouderen. Ook heb je goede ziekenhuizen die nog geen eens zo duur zijn door de gezamenlijke zorgverzekering en alles is goed geregeld, dat als jij je een keer niet lekker voelt, je een recept kan krijgen zonder honderden euro’s te betalen.  

Het internet. Het internet is iets wat bijna iedereen heeft tegenwoordig. Toch waarderen we het niet genoeg. Je kan alles met het internet. Je kan de juiste routes opzoeken, je kan vragen die je hebt opzoeken en je kan zelfs compleet nieuwe dingen leren zoals hoe je een kast in elkaar moet zetten, hoe je het beste leert voor een toets en hoe je vloeiend Spaans spreekt binnen twee maanden. Het internet kan bijna alles, en we zouden niet zonder kunnen. 

http://ww.lavicta.nl