Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

De ideale handleiding om de zomerse dagen te overleven

De zomerse dagen komen steeds meer in zicht. Bent u al genoeg voorbereid op de warmte en felle zonnestralen? We krijgen steeds vaker te maken met warmere dagen, waarbij het essentieel is goed voorbereid te zijn op de warmte.

Een warme dag zal officieel beschouwd worden als zomerse dag zodra de temperatuur op hoofdstation De Bilt stijgt tot zomerse waarden. De afgelopen jaren is gebleken dat het aantal officiële zomerse dagen per jaar, ten opzichte van 30 jaar geleden, ruim 56% is toegenomen. In 1961-1990 waren er gemiddeld 18 officiële zomerse dagen per jaar, terwijl de periode van 1991 tot het huidige jaar ruim 28 officiële zomerse dagen telt.

Afkoeling

Op warme dagen is het essentieel genoeg verkoeling te zoeken om de risico’s te voorkomen. Bij een tekort aan verkoeling zal het lichaam niet meer zo effectief werken en is de kans op uitdrogen groot. Het lichaam is gemakkelijk te verkoelen door het gedrag op enkele vlakken aan te passen.

Genoeg drinken

Ook op minder warme dagen is drinken essentieel om het lichaam goed te laten functioneren, echter zal dit nog meer van belang zijn op warmere dagen. Hierbij wordt het aangeraden anderhalf tot twee liter water te consumeren. Door het drinken zal ook extra zweet gecompenseerd worden.

Het nemen van een lauwe douche

Een warme douche zal uw lichaam enkel meer verwarmen, terwijl men bij zomerse dagen naar een tegenreactie streeft. Hierbij zal een lauwe douche door de dag heen erg aangenaam zijn. Het is ook mogelijk een opblaasbare jacuzzi aan te schaffen. Hierbij is het opblaas bubbelbad in staat het bad te voorzien van zowel lauw als warm water. Hierdoor kunt u door de dag heen badderen in lauw water en kunt u in de avonden bubbelen in een heerlijk, warm bad.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl