Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

De beste schuifpuien en kozijnen

Schipper Ede is een familiebedrijf dat zich richt op het gebied van schuifpuien en kozijnen. Het bedrijf is gevestigd in Ede (Gld) en was al opgericht in 1959. Alle werkzaamheden voor het bedrijf worden gedaan vanuit het hoofdkantoor zodat de mooiste puien en kozijnen bij u geplaatst kunnen worden. Het bedrijf bestaat enkel uit de beste vakmensen – van montageploegen tot administratie. U kunt altijd de beste kwaliteit en service verwachten van Schipper Ede. Bovendien voldoen alle producten én de service aan de VMRG – Kwaliteitseisen en adviezen. Deze worden ieder jaar opnieuw bekeken zodat u enkel het beste van het beste in uw woning of werkplek krijgt.

Schipper Ede

Bij Schipper Ede vindt u diverse schuifpuien die volledig aansluiten bij uw woning of werkplek. Bovendien staat een schuifpui niet alleen heel netjes, het biedt ook nog vele andere voordelen. Een zeer belangrijk voordeel is dat een schuifpui energiebesparend is – omdat de puien lang mee gaan, verdient het product zichzelf weer terug. Naast energie, bespaart een schuifpui ook enorm veel ruimte. De puien zijn gemakkelijk te open en schuiven ook soepel weer dicht. U hoeft dus nooit hard te trekken of te duwen om een deur te openen. Gezien de puien schuiven en niet openklappen, bespaart u ruimte op uw tuin of terras. Bovendien dient het ook als verbinding tussen uw binnen- en buitenplaats. Er ontstaat één geheel en dat biedt vaak enorm veel rust.

Bekijk het assortiment

Bij Schipper Ede vindt u ook diverse andere producten. Wilt u liever wel een openslaande deur? Ook dat kan! Kies voor één van de aluminium deuren – of dat nou voor uw voordeur, achterdeur of balkondeur is. Deze deuren zijn ook geschikt voor renovatie en ze gaan tientallen jaren mee. Bovendien vragen ze om weinig onderhoud en zijn ze óók nog eens isolerend. Wilt u liever vouwwanden? Geen probleem. Met vouwwanden heeft een maximaal lichtinval en heeft u geen last van openzwaaiende deuren of ramen. Bovendien zijn alle vouwwanden geluidsisolerend, ze gaan erg lang mee en ze zijn bestand tegen weersinvloeden zoals sneeuw en regen. Voor het hele assortiment kunt u kijken op de website van Schipper Ede.