Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Cocktails laten shaken op jouw locatie

Wil jij de lekkerste cocktails laten shaken door echte professionals? Laat Bar Company het voor je regelen!

Cocktails laten shaken op jouw locatie

Wij, van Bar Company houden net zoveel van lekkere drankjes als dat jij dat doet! Daarom verzorgen wij met passie de lekkerste cocktails op jouw feest of evenement. Wij verzorgen tientallen verschillende cocktails aangepast op jouw wensen. Een gin tonic? Geen probleem! Een mojito, mai-tai of daiquiri? Lekker! Benieuwd waar onze cocktailshake ervaring vandaan komt? Veel van onze enthousiaste medewerkers hebben eerdere horeca ervaring zoals het serveren in een bar of restaurant. Verder worden onze medewerkers getraind op de beruchte BOLS Bartending Academy. Ook zijn onze cocktails al geserveerd op meer dan 1500 evenementen en staan dus garant voor een top ervaring!

Cocktails laten shaken met een cocktailbar

Bar Company verzorgt uiteraard niet alleen cocktailshakers, maar ook bijbehorende cocktailbars. Deze cocktailbars zijn er in verschillende maten, kleuren en stijlen. Er is er altijd eentje die bij jouw evenement past! Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk? We hebben het allemaal in huis. Ook hebben wij gespecialiseerde cocktailbars voor speciale cocktails! Om je een impressie te geven:

  • Zo hebben wij een speciale Gin Tonic bar, die beschikbaar is vanaf 1,25 meter, zodat deze rijdbaar is makkelijke door deuren heen past
  • Of een stoere Mojito bar? Een stoere bar om de meest populaire cocktail te presenteren

Ben jij nou benieuwd naar wat voor cocktailbars het meest geschikt is voor jou? Of benieuwd hoe de cocktails smaken? Wij helpen je graag!