Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Aankondiging: ISDN lijnen gaan verdwijnen!

Het telecombedrijf KPN heeft aangekondigd dat de ISDN lijnen gaan verdwijnen dit jaar. Dit is natuurlijk slecht nieuws voor bedrijven die gebruik maken van de ISDN lijnen. Maar gelukkig zijn er andere opties om op een betere manier door te gaan. Bijvoorbeeld door over te stappen naar een ander telecombedrijf, die u ongeveer hetzelfde kan bieden. Of een andere optie zoals VoIP.

ISDN lijnen verdwijnen, maar waarom?

Dat de ISDN lijnen verdwijnen is niet leuk voor bedrijven. Zij moeten op zoek naar een andere optie om de ISDN lijnen te vervangen. Maar waarom gaan de lijnen eigenlijk weg? Was dat nodig? Of is er iets mis mee? Het afgelopen jaar waren de ISDN lijnen gewoon stabiel en een makkelijke en betrouwbare manier om zakelijk te bellen. Maar ze werden steeds duurder en duurder en de technieken die ISDN gebruikt, is niet meer van deze tijd. Er zijn goedkopere en betere oplossingen bedacht voor ISDN. Bijvoorbeeld SIP Trunk of VoIP Bellen. Dit is ook zakelijk bellen, alleen op een ander niveau. Goedkoper, sneller en gemakkelijker. Maar nu is de vraag, naar wat moet u overstappen? Wat is voor uw bedrijf de beste keuze? De Nederlandse Provider helpt u hier graag bij!

De Nederlandse Provider

Als bedrijf, begrijpen wij dat het moeilijk is om over te stappen naar een nieuw systeem voor zakelijke telefonie. Maar gelukkig houden we bij de Nederlandse Provider van simpel en makkelijk. Wij zijn niet van alle moeilijke termen en lastige systemen. Wij geven u een systeem waar u zo mee overweg kan. Bovendien hebben wij verschillende pakketten met zakelijke telefonie waar u uit kan kiezen. Zoals Hosted VoIP, SIP Trunk, etc. De Nederlandse Provider kan uw bedrijf ook helpen met zakelijk internet. Hiervoor hebben wij ook diverse producten waar u uit kan kiezen. Wij helpen u graag met deze keuze.

Probeer het een maand gratis!

Wilt u onze diensten en service gratis uitproberen? Dat kan! Bekijk de website van de Nederlandse Provider voor meer informatie over het gratis uitproberen van bepaalde producten en over het bedrijf zelf. U kunt meteen ook een offerte aanvragen.