Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Je telefoon beschermen tegen beschadiging

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone als mobiele device. Deze mobiele telefoons kunnen vaak erg duur en breekbaar zijn. Om deze reden is het belangrijk dat je je smartphone goed beschermt tegen barsten en krassen. In deze blog zal ik een aantal manieren bespreken over hoe je je telefoon kunt beschermen tegen schade.

Een hoesje
Als je een dure telefoon hebt aangeschaft waar makkelijk barsten in kunnen komen, dan is het slim om een hoesje aan te schaffen. Er zijn verschillende soorten en maten hoesjes. Voor het uitzoeken van een telefoonhoesje moet je eerst even kijken welk merk telefoon je hebt. Heb je bijvoorbeeld een iPhone SE 2020? Dan moet je zoeken naar een hoesje iphone SE 2020. Als je dit gedaan hebt, kan je kijken welk soort hoesje het best bij jou past. Zo heb je bookcase, hard case, soft case en flipcase hoesjes. Deze soorten hoesjes hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Wil je bijvoorbeeld je telefoon van de voor, zij en achterkant beschermen? Dan is een bookcase hoesje perfect voor jou, maar wil je nu alleen de achter en zijkant beschermen? Dan is een soft of hardcase hoesje de optie voor jou.

Screenprotector
Buiten het gebruiken van bijvoorbeeld iphone hoesjes om je telefoon te beschermen, kan je ook nog gebruik maken van een screenprotector. Een screenprotector is een extra laagje van glas of plastic die je over je huidige scherm van je telefoon plaats. Het doel hiervan is dat dit extra laagje je originele scherm beschermt wanneer je telefoon valt. Het extra scherm laagje vangt een heel groot gedeelte van de klap op, waardoor de kans dat er een barst of kras op je originele scherm laagje komt een heel stuk kleiner is geworden.

Probeer ook gewoon buiten het aanschaffen van een hoesje of screenprotector erg zuinig te zijn op je telefoon. De beste manier van schade voorkomen, is dan ook om goed op te letten en je telefoon niet te laten vallen.

https://iphonehoesjes.nl/