Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Energie Actie om de energierekening wat te verlagen

Soms valt de energierekening wat hoger uit dan dat u had verwacht. In dit artikel zullen wij u wat tips geven om de energierekening zo laag mogelijk te houden. Naast verminderde kosten draagt u ook nog eens uw steentje bij aan het veranderende klimaat. Bent u toevallig op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Neem dan eens een kijkje bij Energie Actie. Energie Actie is namelijk een partij die alle aanbiedingen die actief zijn bij energieleveranciers namelijk voor u in een overzicht zet. Door naar de tips!

Tip 1: isoleer goed

Het is natuurlijk zonde om warmte op te stoken en deze dan vervolgens niet vast te houden. U kunt relatief eenvoudig uw huis beter isoleren. ZO helpt het al om de gordijnen dicht te doen als de verwarming aan staat. Natuurlijk helpen alle kleine beetjes bij het isoleren. U kunt bijvoorbeeld alle kieren met tochtstrip afplakken en uw dak laten isoleren.

Bespaar met uw apparaten

Er valt flink wat energie te besparen door de juiste apparaten te kopen en hier juist mee om te gaan. Maakt u veel gebruik van de televisie? Overweeg dan is de helderheid van de televisie wat lager te zetten. Vaak heeft u nog steeds goed beeld maar bespaard u wel veel energie! Daarnaast kunt u bij het bereiden van voedsel natuurlijk extra zuinig omgaan met warmte door bijvoorbeeld de deur van de oven niet te vaak open te doen of een deksel op de warme pan te zetten. Check daarnaast ook een de energielabels van apparaten die u koopt. Vaak zijn deze namelijk voorzien met een energielabel. Hoe groener de kleur van het label is, des te zuiniger het apparaat zou moeten zijn. Het is extra belangrijk om hierop te letten. We hebben namelijk steeds meer elektronische apparaten in het huishouden staan.