Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wat moet ik wel en niet doen bij linkbuilding?

Er zijn weleens vragen over het schrijven van blogs die worden gebruikt voor linkbuilding. Over linkbuilding heerst er veel onduidelijkheid. Zo is het bij veel mensen niet helemaal bekend hoe het werkt, wanneer je het doet en waar je het doet. Ook weten mensen niet wat je wel moet doen, en niet moet doen. Het online marketing bureau delft kan er alles over vertellen. Je kunt het lezen in dit artikel.

 

Wat is linkbuilding?

Kort gezegd betekent linkbuilding het laten verwijzen van veel linkjes naar jouw eigen website. Dit kan ervoor zorgen je hoger op de ranglijst van Google terechtkomt. Sinds de oprichting van Google bestudeert het bedrijf linkjes. Vanaf het begin was het aantal links een belangrijk onderdeel van de ranking. Tegenwoordig heeft de kwaliteit van links ook meer waarde gekregen. Het algoritme van Google is intelligenter geworden. Daarom moet de link relevant zijn. De tijden waarin je bovenaan stond door tien duizend links te hebben op één website zijn voorbij. Wat moet ik wel doen?

 

Relevant

Je kunt blogs plaatsen of laten plaatsen op een website. Het bedrijf Google let vandaag de dag wel op de kwaliteit van de links. Het bedrijf let ook op of onderwerpen op de websites die naar elkaar linken wel met elkaar te maken hebben. Je moet er dus voor zorgen dat je relevant bent. Zorg dus dat je relevant bent! Wanneer jij met je blog over strijkijzers op een website over auto’s staat, zal Google dit zien. De blog zal minder zin hebben.

 

Samenvatten

Veel mensen zijn druk en hebben daardoor geen tijd voor extra taken. Als je al eerder een blog hebt geschreven, deze nog relevant is, maar je geen tijd hebt om een nieuwe blog te schrijven kun je de blog samenvatten. Dit kan je doen dooreen nieuwe invalshoek of mening toe te voegen. Je kunt de blog ook herschrijven. Zo maak je de blog wat algemener of bied je een extra oplossing. Met algemener maken wordt het vergroten van het onderwerp bedoelt.

Er zijn bedrijven die kunnen helpen met internationale zoekmachine optimalisatie.

 

SEO-regels

Je kunt het zoekmachines makkelijker maken om je blogs te lezen. Het is belangrijk dat Google weet wat de tekst is. De opmaak is dus belangrijk. Google wil weten wat de hoofdtitel is en wat de tekst is. Het bedrijf Google hecht ook waarde aan afbeeldingen. Hoe meer unieke afbeeldingen er zijn, hoe beter dit is. Wel moet je er dan op letten dat je Alt-tags toevoegt. Deze afbeeldingtitels zullen een zoekmachine helpen om te begrijpen wat het precies is. Je moet er ook voor zorgen dat de kwaliteit van de afbeeldingen aan de hoge kant is. Het is namelijk zo dat afbeeldingen van een lagere kwaliteit lager scoren.

http://economy.nl

Related Posts

Kamerscherm.nl | Beursstands

Internet marketing bureau Utrecht | Online specialist.

Wat je moet doen bij een daklekkage