U vindt kunstgras in verschillende soorten, maten én kleuren

Kunstgras, u ziet het tegenwoordig overal. Hoewel kunstgras vroeger alleen maar te vinden was op de plaatselijke voetbalvelden en tennisbanen, vindt u het tegenwoordig terug in menig achtertuin. Dit is dan ook helemaal niet gek. Het is ten slotte bijna onderhoudsvrij en het behoudt zijn mooie structuur en kleur ook in de droge en warme tijd binnen Nederland. Dit zijn slechts enkele voordelen, maar al veel consumenten binnen de markt zijn hierdoor overgestapt van normaal gras naar kunstgras. Daarnaast zijn er diverse soorten kunstgras, zo kunt u kiezen uit diverse soorten lengtes met betrekking tot de grassprieten. Dit geeft visueel een heel ander aanzicht, het is dan ook aan te raden om eerst goed na te denken wat voor soort kunstgras u wilt aanschaffen.

Gekleurd kunstgras, dan moet u bij de specialist wezen

Zo groen als gras, als het aan de Kunstgrasgigant ligt is dit gezegde spoedig verleden tijd. Zij zorgen er namelijk voor dat gras helemaal niet groen hoeft te zijn. Binnen hun assortiment vindt u namelijk kunstgras in alle kleuren van de regenboog. Dit is voor speelvelden een geweldig en kleurrijk alternatief. U ziet op speelvelden ook steeds vaker gekleurde afbakeningen van kunstgras. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Johan Cruijff Courts in diverse steden binnen Nederland. Deze speelveldjes zijn ook gemaakt van kunstgras en kennen naast de gebruikelijke groene kleur, ook witte strepen en natuurlijk het gele logo. Dit is slechts een voorbeeld hoe gekleurd kunstgras toegepast kan worden. Bent u zelf benieuwd naar de mogelijkheden? Dan is het zeker aan te raden om u te laten adviseren door een specialist op dit gebied.

Uw kunstgras, ook voor binnen in huis

Hoewel kunstgras vaal wordt gelinkt aan buiten in de tuin, is het ook perfect geschikt voor binnen. Zo is het erg leuk om kunstgras te plaatsen als vloerbedekking van de kamer van uw zoon of dochter. U geeft uw kind het gevoel dat die buiten is, terwijl die toch lekker warm in zijn eigen kamer kan spelen. Daarnaast is er kunstgras van de Kunstgrasgigant speciaal ontwikkeld voor binnen. Deze is brandvertragend en dus ook veilig. Is uw zoon een echte voetbalfan, dan is het een idee om een voetbalkamer te maken. Dit geheel maakt u af met een voetbalveld als vloer, gemaakt van kunstgras. Een specialist kan u op de juiste wijze adviseren en u helpen met al uw vragen met betrekking tot kunstgras voor binnen in uw gewenste kamer.