Kies uit het ruime assortiment van de specialist als je een longboard voor beginners koopt

Een longboard voor beginners kopen wordt een stuk gemakkelijker wanneer je deze bestelt bij een specialist als Skateboard Webshop. Zij bieden namelijk een ruim assortiment voor beginners en verzekeren je van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je van tevoren al weet welke discipline je wilt gaan ontwikkelen is het handig om een longboard voor beginners aan te schaffen die deze discipline het best ondersteund. Wanneer het doel is om vooral lange afstanden te gaan rijden, is een dropped longboard met grote wielen aan te raden. Wil je meer dan alleen cruisen? Ga dan voor een kicktail board. Voor beginners is dit board een goede basis om trucjes te leren.

Het ideale longboard voor beginners voor freeriding

Een eigen stijl ontwikkelen? Of pas de eerste stapjes op het gebied van longboarden zetten? Wat jouw situatie ook is, je vindt het juiste longboard voor beginners altijd bij de Skateboard Webshop. Freeride longboarden is een mengelmoes van alle longboard disciplines en dat gecombineerd met je eigen stel. Wat de wielen betreft, de ideale wielmaten voor freeriding zijn 70mm tot 76mm. Ook de hardheid van de wielen heeft invloed op de snelheid en grip. Wielen met een hardheid tussen de 80a en 85a zijn de beste keuze voor freeriders. Deze hardheid zorgt voor grip en deze wielen zijn relatief wendbaar. Skateboard Webshop heeft het perfecte longboard voor beginners.

Ga voor een groot deck wanneer je op zoekt bent naar een longboard voor beginners

Wanneer je net begint met longboarden is het aan te raden om een board te kopen waarop je je voeten goed kwijt kan. Dit zorgt ervoor dat minder makkelijk naast je board stapt en dat je gemakkelijker kan blijven staan. Wissel gemakkelijk van positie op een longboard met een groot deck. Longboards met een groot oppervlak zijn over het algemeen kicktail en pintail boarden met een lengte van boven de 37 inch. Bij Skateboard Webshop kies je uit een groot assortiment aan longboards en accessoires. Welk longboard voor beginners ga jij eenvoudig en snel online bestellen bij een specialist als Skateboard Webshop?