Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Animatie maken in Eindhoven

Animatie maken in Eindhoven

Animatie maken door een een professionele animatie studio in Eindhoven? Dan is Donker Media het animatiebedrijf voor u. In onze studio in Eindhoven (Strijp) werken gepassioneerde animatie-makers met de meest geavanceerde apparatuur en de beste animatie software. En dat zie je terug in de animaties die wij leveren. Wij maken gewoon de beste infographics, 2D/3D animaties en whiteboard animaties. En daarmee helpen we jouw merk verder!

Donker Media uw animatie laten maken

Animaties worden door steeds meer organisaties ingezet. Animaties zijn booming business. Logisch, want animatie werkt. Met een goede animatie video krijg je jouw boodschap in ongeveer een minuut tussen de oren van je doelgroep. En als je het helemaal goed doet, wordt je animatie gedeeld via social media als Facebook, Twitter en LinkedIn. Niet voor niets blijkt uit onderzoek dat 93% van alle marketeers animatie video’s als hét communicatiemiddel van de toekomst ziet!
Je kunt animaties voor bijna alles inzetten, zowel voor interne communicatie als naar buiten. Animaties kunnen dienstdoen als promotiefilm, commercial of tutorial. Het maakt niet uit in welke branche jouw organisatie zich beweegt, met een animatie weet je dat je boodschap aankomt. Animaties zorgen voor meer websitebezoekers die langer op je site blijven en vaker doorklikken. Ook helpen animaties je conversie verhogen. En dat vertaalt zich in een hogere omzet.

Stap nu in en laat ons je video maken!

Zorg dat je de boot niet mist en neem contact op met Donker Media, zodat we ook voor jouw bedrijf een mooie animatie kunnen maken. Bijvoorbeeld een whiteboard animatie, een populaire animatievorm waarbij je een hand ziet die tijdens de uitleg bijpassende illustraties tekent. Of een 2D/3D animatie video. Uiteraard mét een mooie bijpassende infographic voor kijkers die na de video graag wat meer details willen weten. Hoe dan ook, bij Donker Media krijg je maatwerk.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar wat animaties voor jouw organisatie kunnen doen? Neem contact op met Donker Media voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens een eerste gesprek kunnen we alvast brainstormen op de mogelijkheden.
Donker Media is bereikbaar per e-mail of telefoon.

https://donkermedia.nl/animatie-laten-maken/

Related Posts

Het zelf samenstellen van een computer

SEO Specialist

Vernieuw uw administratiesoftware!