Hoe maak ik mijn iPhone schoon?!

Schoonmaken iPhone

Uw mobiel wordt op alle plaatsen gebruikt en daardoor komen er allerlei soorten bacteriën op. Het is dan ook verstandig om uw iPhone met regelmaat schoon te maken. Om ervoor te zorgen dat uw mobiel niet beschadigd tijdens het schoonmaken, hebben staat hieronder hoe u uw mobiel het beste schoon kan maken en houden.

Weghalen van vuil

In de gaten van uw iPhone (bijv. oplader- en COAX gat) hoopt veel stof en vuil op. Door dit stof en vuil kan het zijn dat het opladen van uw iPhone niet zo snel gaat als dat het hoort te gaan of uw iPhone zelfs helemaal niet meer oplaadt. Om dit tegen te gaan is het van groot belang dat u regelmatig het vuil uit uw iPhone haalt, maar hoe doet u dit het beste?

Door gebruik te maken van een dun en klein voorwerp, zoals een paperclip, kunt u het vuil uit het gaatje halen. Rek de paperclip uit, zodat je gemakkelijk in het gat van uw iPhone kan gaan. Gebruik hiervoor het uiteinde van de paperclip, maar doe dit wel voorzichtig. Het is namelijk niet de bedoeling dat u de mobiel van binnen beschadigd. Vindt u dit toch een beetje gevaarlijk? Koop dan een lucht spuitbus. Hiermee kunt u het stof wat in de gaten van uw iPhone zit, eruit spuiten met perslucht.

Buitenkant van uw iPhone schoonmaken

Na het weghalen van het vuil, is de buitenkant van uw iPhone aan de beurt. Veel mensenstellen hun mobiel direct bloot aan water, maar de kans dat uw iPhone hier schade door krijgt is zeer groot. Maak daarom eerst een doek vochtig en maak uw iPhone hiermee schoon. Nadat uw mobiel goed schoon is gemaakt, kunt u het beste een microvezel doek gebruiken om het stof en vegen van uw mobiel af te krijgen.

 

Om uw mobiel schoon te houden is het ook handig als u uw iPhone voorziet van een telefoonhoesje om schade, maar ook vuil tegen te gaan. Bij telefoonhoesjes-paradise.nl kunt u terecht voor elk soort telefoonhoesje voor uw iPhone.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/apple/