Goedkope container huren: vergeet de leveringsvoorwaarden niet door te nemen

Waar krijgt u nu allemaal mee te maken als u een goedkope container gaat huren? Ten eerste zult u de leveringsvoorwaarden goed moeten lezen. Dan weet u namelijk zeker dat u deze goed gebruikt. In een container voor houtafval mag bijvoorbeeld wel sloophout, hardboard, geschilderd hout en houten meubels, maar geen verbrand hout, verrot hout en boomstammen. En zo mag en in een bouw- en sloopafval container maar maximaal 5% zand en 10% gips, maar absoluut geen koelkasten, accu’s en autobanden. Door de leveringsvoorwaarden te lezen, weet u ook direct welke container u moet huren.

Deskundige klantenservice helpt bij goedkope container huren

Denkt u of een goedkope container huren lastig en tijdrovend is? Dat is gegarandeerd niet het geval. Er zijn echter wel een aantal keuzes die gemaakt moeten worden en soms kunt u ook tegen kleine problemen aanlopen eens de container bij u voor de deur staat. Want weet u bijvoorbeeld welk formaat container u moet huren? En wat als u voor een bepaald formaat gekozen heeft, maar naderhand blijkt dat de container te klein is? Of wat als u erachter komt dat u de container langer nodig heeft dan u in eerste instantie verwacht had? Wendt u zich dan tot de deskundige klantenservice van uw containerverhuurbedrijf. De medewerkers kunnen u antwoord geven op al uw vragen en een gepaste oplossing bieden voor uw probleem.

Goedkope container huren: puincontainer of opslagcontainer

Als er verbouwd of geklust wordt, mag het huren van een goedkope container of puincontainer niet worden overgeslagen. U kunt naast een puincontainer ook nog een opslagcontainer huren. Een puincontainer is uiterst geschikt voor als u afval moet verzamelen. Dient u eerder spullen zoals meubels op te slaan, zodat deze niet beschadigen tijdens de verbouwing of klus? Dan is het beter om in plaats van een puincontainer een opslagcontainer te huren. Deze kunt u namelijk afsluiten, zodat uw spullen optimaal beschermd zijn. Bedenk u voordat u aan de verbouwing begint welk soort container voor u het meest geschikt is.