Big advertising balloons
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een bedrijf wat veel afweet van ICT in Arnhem

Wij als bedrijf dat in bezit is van vele computers had een ICT expert bedrijf nodig uit de omgeving van Arnhem. Zelf hebben we wel een kleine ICT afdeling, maar die hebben we sinds een paar maanden. Die hebben ook niet veel verstand van ICT. We merken dat we vaak ICT problemen hebben op de werkvloer en dit begint bij ons te ergeren. Daarom werd het tijd om een expert erbij te halen die veel meer weet dan onze ICT afdeling. 

Het vinden van een ICT bedrijf uit Arnhem

Het vinden van een goed ICT bedrijf uit de omgeving van Arnhem was niet heel moeilijk. Er zijn veel ICT bedrijven hier in de omgeving die meer dan tien jaar ervaring hebben. Daarom leek het niet moeilijk om zo’n bedrijf te benaderen. Daar had ik mij inschatting verkeerd, want sommige ICT bedrijven hadden het zo druk dat ze helaas geen extra klant erbij konden hebben. Dus moest ik steeds naar iets anders op zoek. Op een gegeven moment kwam ik bij de website van Xantion terecht. Die zag er erg professioneel uit en hun teksten op de website spraken mij goed aan. Daarom besloot ik een offerte bij hun aan te vragen en kreeg binnen een dag meteen contact met een van de medewerkers. Daar kon ik meteen vragen of we een afspraak kunnen plannen om meer details te bespreken. Dit was geen probleem en we konden meteen een datum prikken.

Goede service en diensten

Op de dag van de meeting werd ik vriendelijk begroet door de medewerker. We konden het snel met elkaar vinden en hij begreep mijn ICT situatie helemaal. Daarom bood bij aan dat ik van hun een ICT werknemer inhuur voor in mijn bedrijf, zodat hij de afdeling daarin kan begeleiden. Ik vond dit een top idee en heb meteen kennis mogen maken met de ICT medewerker van Xantion. Nu zijn we een paar maanden verder en ik merk meteen dat mijn ICT afdeling steeds beter en beter wordt. Zonder Xantion was dat nooit gebeurt!

Meer weten over Xantion? Bekijk dan de website van Xantion Arnhem voor meer informatie!

Related Posts

Het effect van make-up

3D printen hype

Psychologie om je tennisspel te verbeteren